Privacy & Cookies

Privacy verklaring B&B Cas al Cubo
B&B Algarve – Tavira
CONTACTGEGEVENS
Bed & Breakfast Cas al Cubo
C.P. 1190-Z
Santa Catarina da Fonte do Bispo
8800-167 Tavira, Portugal

Contactpersoon: Nicole Hoogervorst
NIF 510945139

www.wandelenalgarve.nl is een initiatief van Bed & Breakfast Cas al Cubo.

Bij B&B Cas al Cubo realiseren wij ons dat privacy heel belangrijk is. Wij houden ons dan ook graag aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en respecteren de Privacy van de bezoekers van onze website en onze gasten.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij normaliter opvragen en verwerken indien sprake is van een boeking bij onze B&B:

– Uw volledige naam
– Evt.de naam van uw echtgenoot of echtgenote
– Uw adres gegevens
– Bankrekening nummer
– Uw emailadres
– Uw telefoonnummer
– Kopie van uw paspoort (tijdens uw verblijf). Na verwerking van de gegevens op de website van de SEF (Serviços de Estrangeiros e Fronteiras), na maximaal een maand, vernietigen wij deze fotokopie.
De door u hierboven genoemde opgegeven persoonlijke informatie en/of ontvangen e-mails slaan wij op vanaf het moment dat wij uw eerste aanvraag tot een reservering ontvangen. De bewaartermijn van B&B Cas al Cubo is 10 jaar.
U bent bent natuurlijk niet verplicht om ons te voorzien van bovenstaande gegevens, echter indien wij niet beschikken over uw bovengenoemde informatie kunnen wij de afhandeling van uw reservering niet op de juiste wijze verwerken.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens:
B&B Cas al Cubo verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Het correct afhandelen van uw kamer reservering.
Het correct afhandelen en factureren van uw betaling.
Verplicht melding van uw verblijf op te geven bij de SEF (Serviço de Estrangeiros e Fronteiras).
U te kunnen bellen of te e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
U tijdig te kunnen informeren over wijzigingen of alertheden rondom en tijdens uw verblijf.
Als relatie van B&B Cas al Cubo sturen wij u zo nu en dan een nieuwsbrief met leuke updates en weetjes binnen onze B&B – indien u heeft aangegeven deze te willen ontvangen.

Keuzes voor opname van uw persoonsgegevens

Vanzelfsprekend bieden wij u de mogelijkheid tot het veranderen, gegevensoverdraging of verwijderen –recht op vergetelheid- van alle persoonlijke informatie die op het moment aan ons is verstrekt. Dit verzoek kunt u per e-mail bnb@casalcubo.nl doorgeven waarna wij de door u opgegeven informatie zullen verwijderen uit onze data.
Om er zeker van te zijn dat het bovengenoemde e-mail verzoek door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Uitschrijven van onze nieuwsbrief 

Onderaan iedere nieuwsbrief van B&B Cas al Cubo vind u de mogelijkheid om uzelf met ingang van direct af te melden van onze nieuwsbrief.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website heeft zeker niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via bnb@casalcubo.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie of dienst relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden middels onze dienstverlening.

Welke cookies gebruiken wij in onze website en waarom!?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die geplaatst worden door de website van Wandelenalgarve.nl op computers, telefoons en tablets van de website bezoekers. Een cookie bevat identificatiegegevens, waarmee websites u kunnen herkennen, ongeacht welk apparaat u gebruikt.

Wij gebruiken technische (ofwel functionele cookies)
Aangezien deze cookies niet of nauwelijks uw privacy aantasten mogen wij deze formeel plaatsen zonder uw toestemming. Deze cookies zijn niet verbonden aan een profiel over u.
Deze cookies gebruiken wij om:
– te onthouden welke informatie u invult op eventuele contact formulieren, uw gekozen taalversie en om uw voorkeuren te onthouden wat zou moeten leiden tot gebruiksgemak van onze website 

Tevens plaatsen wij analytische cookies van Google Analytics. Ook deze cookies zijn niet verbonden aan een profiel over u. Deze cookies gebruiken wij om:
– bezoekers statistieken van onze website bij te houden
– om te kunnen zien hoe u ons heeft gevonden
– inzage te ontvangen over het aantal bezoekers op de webpagina’s en de duur van het bezoek.
– gegevens over je browser en apparaat waarmee u onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte te kunnen zien.

Google heeft van B&B Cas al Cubo geen toestemming gekregen om verkregen analytische informatie vanaf de website van wandelenalgarve.nl te gebruiken of in te zetten voor andere bij Google aangesloten diensten. De instellingen die Cas al Cubo aan Google Analytics heeft meegegeven zijn:
– Uw IP-adres mag alleen geanonimiseerd verwerkt worden.
– wandelenalgarve.nl heeft de optie van Analytics ‘Gegevens delen’ uitgezet.
– wandelenalgarve.nl heeft een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google.

Social Media Cookies
Wij hebben buttons op onze website zodat u eenvoudig onze pagina’s of website kunt promoten (“liken” of delen) op uw eigen sociale netwerken. Hiervoor worden cookies geplaatst door deze netwerken zelf. Wandelenalgarve.nl heeft hier geen invloed op. Als u wil weten hoe deze kanalen met uw gegevens omgaan zult u zelf hun eigen Privacy Verklaring moeten doorlezen. 

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.
Meer informatie over cookies? Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:  Consumentenbond: “Wat zijn cookies? en ”Your Online Choices”.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wandelenalgarve.nl verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij delen onze informatie enkel met derden voor een correcte uitvoering van onze (marketing)activiteiten (zoals MailChimp nieuwsbrieven verzending). Met deze bedrijven sluiten wij een bewerkersovereenkomst om ons er van te verzekeren dat ook zij dezelfde privacy normen en waarden hanteren als bij wandelenalgarve.nl  Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden met (free-lance) medewerkers. In dit geval zijn zij door ons verplicht gesteld om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren en te behandelen met een veiligheid die aansluit bij de normen en waarden van wandelenalgarve.nl.

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Deze privacy-verklaring is niet van toepassing op de inhoud van websites die een link naar de website van wandelenalgarve.nlCubo bevatten. Deze websites hebben mogelijk een eigen privacy-verklaring die u zelf zult moeten raadplegen.

Heeft u toch een klacht met betrekking tot ons privacy beleid?

Neem dan gerust contact met ons op via bnb@casalcubo.nl. We zullen dan voor een oplossing zorgen. Ook willen wij u er op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Autoriteit Persoonsgegevens
Heeft u nog vragen? Gewoon even mailen naar bnb@casalcubo.nl of bellen met Nicole Hoogervorst Tel: +351 916894616